• 2Wielercentrum
  • Combinatie
  • Opella
  • Dingoes
  • Combinatie 2

Over Ons

Na ruim 20 jaar als bedrijfsleider in de sportprijzenbranche te hebben gewerkt, was het tijd voor verandering. Wat ga je doen? Ik ga borduren. Borduren?? Ja, borduren!! Nou, dat gaf de nodige opgetrokken wenkbrauwen in de familie- en vriendenkring. Er werden de nodige twijfels uitgesproken ten aanzien van mijn verstandelijke vermogens (en meer). Maar na enige uitleg veranderden deze twijfels al snel in enthousiasme.

Ons bedrijf is in 2005 kleinschalig begonnen in een winkel aan het Maandereind in het centrum van Ede. Van hieruit is het bedrijf uitgegroeid tot wat het nu is. Hét adres voor al het borduur- of drukwerk, in aantallen van één tot oneindig, gewoon goed. Het is immers belangrijk in onze maatschappij om een gewoon goede indruk te maken. Dus of u uw medewerkers écht het visitekaartje van uw bedrijf wilt laten zijn, de koks/kelners in uw bar/bistro of restaurant er verzorgd bij wil laten lopen, of uw (klein)kinderen wilt verrassen met een cadeau voorzien van een geborduurde naam, wij zijn u graag van dienst.

Ronald Haverkamp.

Fotocompilatie VieuwA

Onze slogan "Gewoon Goed!"

De slogan van ons bedrijf is "Gewoon Goed!". Deze slogan hebben wij hoog in het vaandel, het is namelijk onze standaard en uw zekerheid. Wij leveren o.a. werk- en casualkleding, caps, mutsen, baby-artikelen, badstof artikelen, jassen, vesten en truien. Ons complete assortiment hebben wij voor u met de grootste zorg geselecteerd op kwaliteit en prijs. Wat u bij ons bestelt is "Gewoon Goed!", en natuurlijk is de borduring of bedrukking die wij er op maken ook "Gewoon Goed!".