• 2Wielercentrum
  • Combinatie
  • Opella
  • Dingoes
  • Combinatie 2

Hoe werkt het?

Daar wij als R&A Borduurservice staan voor een heldere communicatie met onze klanten, onderstaand een overzicht van de stappen die gezet dienen te worden. Misschien komen deze stappen over als een overbodige administratieve rompslomp, echter zijn deze - onder invloed van de veranderende mentaliteit en wetgeving - helaas noodzakelijk gebleken.

1. Als u uw bedrijfs- of verenigingslogo of gewoon een naam geborduurd wilt hebben maken wij eerst een offerte. Voor het maken van een offerte hebben wij een e-mail met de volgende gegevens nodig:

  • Het gewenste aantal en soort (bijv. 25 poloshirts, 10 sweaters, 5 fleecevesten).
  • De plaats van de borduring of opdruk (Borst links, rug, kraag links, enz.).
  • Het te borduren of te drukken logo (als .ai, .eps of .jpg bestand in Adobe versie 3).
  • Het gewenste lettertype (TrueType bestand gaarne meesturen).
  • Gewenste aflevertijd.

U kunt uw aanvraag ook indienen door het invullen van het formulier 'Offerte' op de pagina [Contact] in het menu bovenaan deze pagina.

- Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte op maat. Bijgesloten vindt u dan ook onze Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalings Voorwaarden.

2a. U accepteert de offerte.

- U dient dit schriftelijk te doen. Hetzij door inlevering van een getekende offerte, hetzij door een bericht van acceptatie per e-mail naar ons te sturen. Zonder schriftelijke acceptatie kunnen wij uw opdracht niet in behandeling nemen.

2b. U accepteert de offerte niet.

Ook dan zouden wij dit graag van u vernemen. Een korte e-mail van deze strekking is zeker welkom.

3. Indien U de offerte accepteert ontvangt van ons een opdrachtbevestiging. Wij adviseren met klem deze altijd op juistheid te controleren. Mocht u na ontvangst van deze opdrachtbevestiging onverhoopt toch nog wijzigingen in uw opdracht aan willen brengen, dan kunnen hier kosten aan verbonden zijn.

4.  Zonder verder bericht kunt u er van uitgaan, dat het bestelde op de in de opdrachtbevestiging vermelde datum voor u gereed staan.

5. U kunt de goederen tegen contante betaling (of pin) bij ons afhalen. Levering op factuur geschiedt alleen indien zulks vooraf is overeengekomen.

- Mocht er bij controle van het geleverde een probleem zijn, dan dient u dit schriftelijk binnen 8 dagen aan ons te melden. Wij zullen er dan redelijkerwijs alles aan doen om dit probleem te verhelpen.

Bij leveringen op factuur:

U ontvangst van ons een factuur ter grootte van de opdracht welke u ons verstrekt heeft. De betalingstermijn is 14 dagen na dagtekening van de factuur.